Afvallen Emmeloord
Fit Fun Health & Racketclub

Afvallen Emmeloord? Fit Fun maakt het leuk én effectief

Afvallen in Emmeloord? Gewicht verliezen doe je bij Fit Fun Health & Racketclub. Onder deskundige begeleiding van onze coaches kun je niet alleen snel afvallen, maar ook verantwoord afvallen. Of je nu gewoon een paar kilootjes kwijt wilt, af wilt van je obese of diabetes hebt, bij ons krijg je 1-op-1-leefstijlcoaching op maat.

Afslanken in Emmeloord, volop in beweging

Gezond en verantwoord afslanken in Emmeloord? Bij Fit Fun ligt de focus bij afvallen op beweging én voeding. Je gaat werken aan je kracht en conditie aan de hand van je eigen, persoonlijke trainingsprogramma met workouts in de vorm van groepslessen, individuele fitness, e-Gym of intensieve trainings-halfuurtjes met persoonlijke begeleiding. 

Voedingsconsulent

Naast beweging bestaat afvallen in Emmeloord bij Fit Fun ook uit voedingsadvies. Je kunt terecht bij onze eigen voedingsconsulent voor tips en adviezen over gezonde voeding. Hier leer je dat gezond en lekker eten heel goed samen gaan. Ook werken wij samen met diverse diëtisten. In dat geval begeleidt de diëtist je bij gezond eten en drinken en kom je bij Fit Fun voor je workouts voor een gezond en fit lijf. 

Preventiecentrum NL Actief

Fit Fun Health & Racketclub is preventiecentrum van NL Actief. Mensen met (een verhoogd risico op) een chronische aandoening zoals diabetes en obesitas kunnen bij ons terecht voor veilig en met plezier sporten. Het keurmerk garandeert dat wij werken volgens de richtlijnen van NL Actief. In dit protocol zijn metingen en persoonlijke programma’s vastgelegd voor optimale begeleiding door speciaal opgeleide instructeurs. Wij werken hierbij samen met huisartsen en fysiotherapeuten. Zij verwijzen mensen voor veilig en effectief bewegen door naar ons omdat het keurmerk garandeert dat wij de juiste zorg leveren en dat onze instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken. 

Afvallen Schiedam 2

Wil je zelf een keer ervaren of Fit Fun Health & Racketclub bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefweek!