Wellness
Fit Fun Health & Racketclub

Zonnebank Emmeloord: lekker & gezond, met persoonlijke begeleiding

Even lekker op de zonnebank in Emmeloord? Bij Fit Fun Health & Racketclub is heerlijk zonnen een weldaad voor lichaam en geest. Zowel leden als niet-leden kunnen terecht in onze zonnestudio.

Deskundige, persoonlijke begeleiding en advies

Wil je heerlijk ontspannen of alvast een lekker kleurtje in aanloop naar de zomer? Je kunt onder de zonnebank in Emmeloord bij Fit Fun. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding en advies, zodat zonnen niet alleen heerlijk en ontspannen is, maar vooral ook gezond blijft. Want gezond zonnen is een kwestie van nauwkeurig doseren. Hoe lang, hoe vaak en hoe intensief je kunt zonnen, is onder meer afhankelijk van je type huid. De medewerkers van onze zonnestudio zijn specialisten in verantwoord  gebruik van de zonnebank. Zij staan je bij met deskundig advies..

Psoriasis? Zonnen kan helpen

Heb je psoriasis, dan is zonlicht op je huid heel gezond. Helaas schijnt de zon niet altijd. In donkere en bewolkte tijden met weinig zonlicht kan de zonnebank uitkomst bieden. Gedoseerd, verantwoord zonnen in de zonnestudio werkt als een vorm van lichttherapie helend op de huid. Het is wel van groot belang om de zonnebank gedoseerd te gebruiken. Heb je psoriasis en wil je de zonnebank gebruiken? Dan staan onze specialisten van de zonnestudio voor je klaar met deskundig advies.

Wellness: sauna en zonnebank in Emmeloord

Fit Fun Health & Racketclub biedt kleinschalige wellness in Emmeloord. In ons fitnesscentrum kan iedereen terecht om even lekker onder de zonnebank te gaan. Ook voor sportmassage in Emmeloord is Fit Fun het aangewezen adres. Fit Fun is een sportschool met sauna in Emmeloord. Speciaal voor onze leden bieden wij de sauna als extra wellness-faciliteit. Hier kunnen zij terecht voor een stukje ontspanning na inspanning. Zo voel je je na een bezoekje aan Fit Fun weer helemaal als herboren.

sauna emmeloord

Wil je zelf een keer ervaren of Fit Fun Health & Racketclub bij je past?
Claim dan nu jouw gratis proefweek!