Yoga
Fit Fun Health & Racketclub

Yoga Emmeloord, leuk en afwisselend bij Fit Fun

Yoga in Emmeloord? Kom naar Fit Fun Health & Racketclub! Bij ons is yoga leuk en geschikt voor iedereen van jong tot oud. Want yoga is een fantastische workout voor lichaam én geest. Of je nu topfit bent of fysiek wel wat beperkingen hebt, yoga is een rustmoment in het hectische leven van alledag, waarbij ontspanning en bewust bewegen een voelbaar ontstressend effect hebben.

De gunstige effecten van yoga

Yoga van Fit Fun te Emmeloord is heel goed te combineren met fitness en andere trainingen zoals spinning, golfen, wandelen of hardlopen. Ook is yoga een prachtige manier om fit te blijven als je een dagje ouder wordt. Yoga is heel goed voor je:

Elke yoga-les sluiten we af met een tien minuten durende meditatie. Hierbij komen lichaam en geest nog even helemaal tot rust. Je voelt je als herboren.

Afwisselend aanbod van yoga in Emmeloord

Onze verschillende yogatrainers hebben elk hun eigen stijl. Ze gebruiken allemaal elementen uit verschillende yoga-technieken, zoals Hatha Yoga en Yin Yoga. Dankzij de persoonlijke, vrije aanpak bieden wij een gevarieerd aanbod. Er is altijd een Yoga-les die bij jou past.

Wat is Hatha Yoga?

Hatha yoga bij Fit Fun Emmeloord bestaat uit fysieke oefening en beheersing van de ademhaling. De lichaamsbeweging is ongeforceerd vloeiend en natuurlijk. Het gaat om de ervaring van lichaam en geest, de fysieke prestatie is onbelangrijk. Daarom is Hatha Yoga heel geschikt voor iedereen, ook als het lichaam niet op alle fronten meewerkt.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga bestaat uit houdingen die bindweefsel en gewrichten versoepelen en versterken. De houdingen rekken diep liggende spiergroepen op en maken het bekkengebied los. Yin Yoga is bijvoorbeeld een uitstekende workout voor mensen met een zittend beroep. Yin yoga is rustig, je neemt de tijd voor je lichaam. Ook voor Yin Yoga ben je bij Fit Fun Emmeloord aan het juiste adres.

yoga emmeloord

Wil je zelf een keer ervaren of Fit Fun Health & Racketclub bij je past?

Claim dan nu jouw gratis proefweek!